Retourneren

 

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te melden. Deze tijd gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te zenden naar My Interior Gifts.

 

Wanneer de bestelling in goede staat is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten maar exclusief de verzendkosten van retourzending, binnen 14 dagen op je bankrekening overgemaakt.

 

Stuur je een deel van je bestelling retour of was je bestelling gratis verzonden dan vergoeden wij het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen maar niet de verzendkosten.

 

Hoe te retourneren?

 

Wanneer je een artikel wilt retourneren, stuur dan een mail naar info@myinteriorgifts.nl om door te geven dat je zending (of een deel hiervan) retour komt.

 

Per mail ontvang je dan een verzendlabel van Post NL en je betaalt €5,50 voor het retour zenden (alleen voor zendingen binnen Nederland). Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je creditfactuur. Je kunt dit label dan uitprinten en op je pakket plakken. Op eigen kosten retourneren mag uiteraard ook, dan berekenen wij geen retourkosten.

 

Ook graag het retourformulier uitprinten, invullen en bijvoegen bij je retourzending. Vervolgens kun je het pakket inleveren bij een Post NL punt. Graag het verzendbewijs goed bewaren, dit is het bewijs dat je het pakket hebt teruggestuurd en zo kunnen we het pakket altijd traceren.

 

Het artikel diet binnen 14 dagen in originele staat en verpakking en voldoende gefrankeerd retour te worden gestuurd. Het artikel moet onbeschadigd zijn en netjes ingepakt retour worden gezonden.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering zijn ontvangen door My Interior Gifts. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij niet in behandeling nemen.

 

Ruilen

Wil je een product ruilen? Geen enkel probleem, neem even contact op met info@myinteriorgifts.nl. Wij kunnen je altijd een verzendlabel sturen zodat je €5,50 betaald voor het retour zenden. De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door My Interior Gifts vergoed en zijn dus voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs altijd goed te bewaren.