Levertijd

Voor alle artikelen die we op voorraad hebben: Als je je bestelling op werkdagen voor 16.00 hebt geplaatst en we hebben je betaling ontvangen dan versturen we je bestelling dezelfde dag. Je ontvangt een mail met je Track & Trace code. Normaal gesproken wordt je zending de volgende dag geleverd.

 

Hou er rekening mee dat dit anders is als je op vrijdagavond, zaterdag of zondag besteld, meestal wordt de bestelling dan pas op dinsdag geleverd. Ook met feestdagen en speciale acties (zoals Black Friday) kan het bij de post drukker zijn dan normaal dus hou er dan ook rekening mee dat je bestelling een aantal dagen later kan komen dan normaal.

 

Mocht je bestelling niet tijdig binnen komen dan verwacht, stuur ons dan even een mailtje zodat wij contact kunnen opnemen met de pakketdienst en jou daarna kunnen informeren.

 

Mocht je je bestelling willen komen ophalen in Leunen, kies dan bij het afrekenen voor de optie afhalen. Als je zelf de bestelling komt afhalen nemen we van te voren via de mail/telefoon contact met je op. Dan maken we samen een afspraak wanneer die jou het beste uitkomt.

 

Mocht een artikel uitverkocht zijn dan kun je ons ook altijd een mail sturen dan kunnen we kijken of we deze nog bij kunnen bestellen.

 

Verzenden

My Interior Gifts gelooft in duurzaamheid daarom hergebruiken wij dozen en verpakkingsmateriaal wat anders in de vuilnisbak zou belanden. Dus niet schrikken als je een gebruikte doos ontvangt, zo draag jij ook meteen een steentje bij aan het milieu! ook printen we de factuur nooit uit, Deze ontvang je altijd per mail, ook dat spaart weer papier uit.

 

Verzenden binnen Nederland:

Voor pakketten (behalve brievenbuspakketten €4,95) geldt een vast verzendtarief van €7,50. Bestel je voor meer als €75,- dan betaal je geen verzendkosten. Wij verzenden al onze producten met Post NL pakketpost met een Track & Trace code. Na bestelling en betaling ontvang je een mailtje met deze code. het pakket zou dan binnen 24 uur bij je geleverd moeten worden, Dit is onder voorbehoud met de drukte bij de pakketpost tegenwoordig.